NoortjeMeijerink.nl Menu Other language

 
Metal Clay Masters Registry Program Metal Clay Masters Registry Program

Metal Clay Masters Registry Program
Na vier jaar van ontwikkeling is het Masters Registry Program gelanceerd. Wanneer je echt geïnteresseerd bent in metaalklei is dit het programma voor jou.

Masters Registry Opdracht A8 Het Masters Registry Pogram is een structureel programma met een onafhankelijk evaluatie systeem. Op dit moment is het het meest prestigieuze en professionele opleidings- programma op het gebied van metaalklei.
De vijftig projecten, verdeeld over vijf onderwerpen, vormen een uitdaging om je technische vaardigheden te verbeteren en compleet nieuwe richtingen in te slaan.

Tim McCreight heeft twaalf kunstenaars over de hele wereld gevraagd deel te nemen in een advisory board om het programma verder te ontwikkelen en uit te voeren. Ik mag mezelf gelukkig prijzen een van hen te zijn.

Masters Registry Opdracht A8 Mijn taak is om advies te geven over de inhoud van het programma, commentaar te geven op de beschrijving van de verschillende projecten en de projecten te testen door ze daadwerkelijk uit te voeren. Het nadenken over de verschillende opdrachten, binnen of buiten mijn vakgebied, vormt een gigantische uitdaging.

Als enige keramist in de advisory board voel ik me verplicht zoveel mogelijk opdrachten te vertalen naar de keramiek. Het Masters Registry Program is een fantastische all round opleiding voor iedereen die professioneel verder wil met metaalklei.

PMC Masters Registry - Stamp E2

In 2009 behaalde ik Metal Clay Masters Registry I, in 2013 Metal Clay Masters Registry II.